O meni
Skupaj do uspeha

Marko Vitas,

po srcu fotograf,

po izobrazbi profesor športne vzgoje.

Ljubitelj športa in fotografije.

Fotografija me je zasvojila že v srednji šoli. Od leta 2006 se z njo ukvarjam profesionalno. Takrat sem pridobil izjemne izkušnje na najrazličnejših dogodkih, v slabih svetlobnih pogojih in hitro spreminjajočih se lučeh. Izziv z veliko začetnico. Samostojno pot sem začel v, zame prelomnem, letu 2015, leto kasneje pa sem se na trgu predstavil pod znamko CalistoM.

Na dosedanji poti sem sam in s preverjeno ekipo odličnih sodelavcev deloval na različnih področjih fotografije: dogodki, poroke, PR, image fotografija, šport, portretna in ambientalna fotografija. Uspešno smo skrojili nemalo manjših in večjih projektov doma ter v tujini.

Hitro se prilagodim dani situaciji in svetlobi ter s pomočjo fotoaparata ujamem lepoto življenja. Z majhno podrobnostjo lahko spodbudim domišljijo, osrečim osebo ali spomnim na občutke v tistih lepih trenutkih. Ko slišim pohvalo, vidim nasmeh in iskrico v očeh, ob gledanju galerije ali listanju albuma vem, da sem na pravi poti.

“Vesel sem, da lahko počnem kar počnem. Fotografija me osrečuje, a hkrati se zavedam svoje odgovornosti in zaupanja naročnika.”

Storitve

Poroke
Posvetita se vajinim edinstvenim trenutkom. Mi pa vama obljubimo, da jih bomo naredili večne.
Korporativna fotografija, portreti,
Iz poslovne profesionalnosti izvabimo pristnost osebnega. Ustvarimo portrete, ki jih imajo ljudje radi.
Dogodki
V še tako veliki množici ujamemo nepozabne utrinke, ki živijo še dolgo potem… Vabijo in napovedujejo nova srečanja.
Ambient
Impresija prefinjenega interierja, ki spregovori skozi objektiv. In vabi na ogled, s premišljeno ujetimi detajli, ki se jim ni moč upreti.
Konji
Naša strast in občudovanje. Harmonija med konjem in jezdecem, ujeta v trenutek popolne moči in elegance.

Naše Stranke